ритъм

Музика…

И да помним до сетния час, че промяна не може да има..

Не е истина, колко е актуална още тази песен!!! Направо ми иде да си шибна два шамара, че още се налага да си обременявам деня с неприазън към тия мръсни, долни, нагли копелета. Би било супер, ако всички (някои) радиостанции утре на всеки кръгъл час пускат тази или някоя друга подобна песен, а в задръстванията […]

Ich werde nie zu den Bayern gehen

На полувремето на Хетафе – Байерн, една песен, за която човек си струва да знае немски.

Неопит Пилски докато не ви писне!

Знам, че това място почва да заприличва на блога на Неопит Пилски, но аз нямам нищо против 🙂 Тази вечер в клуб Toucan Bluzz & Rock след 22:00, ще свири познайте коя банда. See you there.

Неопит Пилски разтърсиха "Сладкарница Swingin' Hall"

Бил съм на няколко техни концерта досега, включително и на този преди две седмици в 8th Ball. Този беше много зрял performance, както казах и на Стефан след това. Най-зрелият досега за мен.

Неопит Пилски пак в София на живо

Неопит Пилски ми обещаха тази сутрин в sms “sh va skasami” довечера в Swingin’ Hall от 22:00. Кажете здрасти, ако дойдете.

Неопит Пилски – LIVE!

Довечера от 21:00 (знам, че се сещам много навреме и че се блъска с мача) в 8ball (ул. Джордж Вашингтон 12) на живо ще свирят Неопит Пилски. Можете да ги чуете тук и тук. На втория линк има и инфо за концерта.

La band mas fina

Вчера Placebo изкъртиха най-грозната зала за концерт, в която съм влизал някога. Видеото беше зле. Проектори, а не LED-стена. 2 реда по 3 платна като това долу в средата липсваше, защото залата беше прекалено ниска да го побере, без проекторът да свети в очите на барабаниста. Това съответно скапа цялата картина и аз лично бих […]

Rammstein в UK

Искам да видя Rammstein на живо в UK. Няма по-яка гледка от това да видиш 10 000 британци пеещи Ohne dich, kann ich nicht sein… Ohne dich… 🙂 Einmalig!

Още Неопит

Преди време бях пуснал едно парче и малко инфо за Неопит Пилски. Ето още 4 техни парчета. P. S. Стефан е един от най-яките хора, които познавам.

"Аз си нямам за какво, пък и няма закога…"

Продавачът на цветя? Това са Неопит Пилски – първата и най-добрата немска банда, която пее на български. Стефан, Odo и Steffen. Както личи – двама немци с български вокал. Свирят около и във Hamburg и вече имат парчета за албум и нещо, но нямат качествени записи, ако не броим този…http://neopitpislki.com Седи от година в окаяно […]